Чарівний світ Олі Яценко


Share this :   | | | | |

Співпраця із Viber. Створення власного світу. Викрадення єдинорога відомим брендом

Розпочати знайомство із талановитими киянами я хочу з Олі Яценко. Вона справжня казкова чарівниця, чиї роботи, серед яких картини, ілюстрації, книги, листівки та м’які іграшки, не один раз викликали захоплення та посмішку на очах багатьох людей. Її виставка «Зорі та Какао», яка проходила 1-11 лютого 2018 року у культурному центрі Spivakovska Art:Ego зібрала стільки фанатів, що довелось продовжити її на два дні, щоб могли потрапити всі бажаючі. А пакет стікерів «Вайолет» для месенджера Viber вже давно полюбився користувачам за свій легкий та патріотичний настрій.
Оля почала малювати з раннього дитинства, її перші роботи зберіглись у родинній колекції та вже на них можна помітити перші прояви того, яким фантастичним бачить ця тендітна красуня наш світ. За допомогою відкритого серця та творчого відчуття Оля змогла розгледіти чарівний Всесвіт Пухнастиків, маленьких привітних істот, які потрапляють на нашу планету у вигляді зірок, що падають, з чарівного міста, яке заховалося серед хмар. Чим їх зацікавила наша багатостраждальна планета? Вони із висоти свого світу зрозуміли, чого саме не вистачає нам для повноцінного та комфортного співіснування. І за допомогою чарівної енергетики показують свої мудрі уроки любові та добра. Картини з Пухнастиками, потрапляючи у чиюсь оселю, наповнюють її казковим світлом та дарують тепло всім, хто хоча б раз гляне на них. Це працює навіть онлайн, лише придивіться уважно на них там, де зможете знайти. Також Оля зробила неабиякий внесок у розвиток індустрії гейм-дизайну, тому що її ілюстрації не один раз були героями сучасних ігор та анімацій.
Але підтвердження глобальності таланту Олі спіткало її досить неочікувано: відомий американський бренд одягу NewYorker зухвало використав Оліну стокову ілюстрацію з єдинорогом у створенні своєї колеції світшотів, не повідомивши про наміри. Але ми можемо із гордістю за нашу сусідку констатувати, що це дійсно виглядає, як світове визнання.
Дуже хочеться, щоб роботи нашої землячки знайшли своїх поціновувачів та справді допомогли нам налаштуватись на хвилю позитиву, відкритості та показали приклад того, що світ не лише теоретично, а й повінстю практично залежить від того, під яким кутом на нього дивитись.
Для більш детального ознайомлення із творчістю Олі Яценко відвідайте її персональний сайт http://www.olarty.com/, де на всіх охочих чекає авторський мікс мімішності та добра. Або FB https://www.facebook.com/olarty/

Автор : Anton Mormul