Відкриття виставки “Ніжна Мелодія літа” Олі Яценко


Share this :   | | | | |
Відкриття виставки “Ніжна Мелодія літа” Олі Яценко

Дякую за чарівне відео з відкриття виставки “Ніжна мелодія літа” у книгарні КП “Міський магазин” “Сяйво книги” 22.07.2021 Natalia Kiryakova! ❤️??

З 20 липня по 3 серпня 2021 року проходить виставка живопису Олі Яценко “Ніжна Мелодія Літа”

у книгарні “Сяйво книги” за адресою вул. Велика Васильківська, 6, м. Києва.

“Щороку ми чекаємо на літо. Воно сповнене найтеплішими та найяскравішими моментами. Це час, коли починаються пригоди, подорожі, канікули та збуваються передчуття чогось особливого та радісного! 

Літо! Саме йому буде присвячена серія картин, які зможуть розповісти про дивовижні моменти, близькі кожному по-своєму. Ми зустрінемося з морем, відвідаємо гори, потанцюємо у лісі та познайомимося з Пухнастиками. Ми почуємо дивовижну пісню цього літа.

Наш світ та реальність нібито вимагає від нас бути надто серйозними до всього, що є навколо нас. А мені хочеться більше чудес, особливо у такий час. І здається, що картини – то є моїм супер-порталом до світу, де все просто та чарівно. Вони живі та нагадують, що чудеса існують і у нас є велика сила бути чарівниками свого життя, відчувати щасливі миті та створювати свою реальність. У складні моменти мене це дуже надихає та допомагає.

Мені дуже важливо, щоб мої роботи надихали глядача на здійснення власних мрій, ідей, щоб вони спонукали повірити у власні сили. Нехай вони пробуджують  добро та ніжність, адже через такі відчуття можна почути найголовніше – почути себе”.


Фото картин з виставки та опис можете подивитися ось тут:
http://www.olarty.com/portfolio-view/personal-exhibition-gentle-melody-of-summer-by-olya-yatsenko/