Хто такі Пухнастики?


Share this :   | | | | |

Пухнастики

Хто ж ці персонажі на картинах? Почну трохи знайомити їх з вами. Часто можна зустріти на моїх картинах пухнастих персонажів, з вушками, хвостиком з китицею на кінчику та очима. Ротика не видно, так як його приховує густе хутро, але вони вміють розмовляти. Їх звати Пухнастики!

Вони можуть бути різного кольору і розмірів, у деяких пухнастиків є чарівні крила і вони вміють літати. Вони можуть розмовляти і їх можуть бачити люди та особливо діти, які вірять в добрі справи і чудеса. Вони прилітають на Землю вночі у вигляді падаючої зірки, з чарівного міста, яке знаходиться серед хмар і де живуть всі Пухнастики.

Хтось скаже, що мої картини тільки для дітей, але я іншої думки=) Для мене Пухнастик- це загальний образ, який об’єднує те, що живе всередині кожного з нас. Я його почала створювати ще у 2008 році, коли в голові народилась ідея створити такого персонажа, який буде простим, зрозумілим, милим і добрим. Який би міг своїм існуванням чимось допомагати нам,  дорослим і дітям. Якщо він вже викликає у людей якісь емоції, то для мене це вже круто. А якщо ці емоції позитивні і гарні, то це краще, ніж щось погане і зле, чого і так вдосталь вистачає у житті.

Може хтось побачить трохи себе у Пухнастику? Вони всі різні, різного кольору та характеру. Не все можна побачити очима,  можна тільки відчути, коли дивишся на них. І може в якісь момент можна подумати ” Точно, ось це я! “