Авторська книга “Пухнастики. Щоденник історій”


Share this :   | | | | |

Нарешті книги прилетіли. В такі моменти розумієш, що мрії здійснюються, треба тільки не втрачати надію та сили, продовжувати працювати й все буде =)
На кого розрахована ?) Для дорослих та дітей =)
Це моя авторська книга, яку я почала робити більше року тому, наклад обмежений, але вистачить всім бажаючим)) За втілення мрії і друку книги вдячна видавництву MoyaBook ❤️??

Всередині чекають:
? 22 історії
? 25 кольорових ілюстрацій, які наче картини живуть у книзі, бо всі вони були написані на полотні олійними фарбами.
?52 сторінок
? тверда класна обкладинка

23-го грудня була презентація книги  в  Paliturka – Coffee & Books . Все пройшло казково і вдячна всім тим, хто зміг прийти в цей день!

Замовити книгу ще можна, написавши мені. Окрема моя сторінка для книжок OlartyBooks
#olartybooks #artistolgayatsenko #olarty

Авторська книга "Пухнастики. Щоденник історій"

Нарешті зробила невелике відео, де показую, як виглядає книга. А вона вийшла дуже класною))В такі моменти, коли тримаєш книгу у руках, розумієш, що мрії здійснюються…=)На кого розрахована ?) Для дорослих та дітей =)Всередині чекають:- 22 історії- 25 кольорових ілюстрацій, які наче картини живуть у книзі, бо всі вони були написані на полотні олійними фарбами.- 52 сторінки- тверда класна обкладинка- листівка і наліпки з ПухнастикамиЦе моя авторська книга, яку я почала робити більше року тому, наклад обмежений, але ще вистачить всім бажаючим))За втілення мрії і друку книги вдячна видавництву MoyaBook !!23-го грудня 2017 була презентація книги в Paliturka – Coffee & Books . Все пройшло казково і вдячна всім тим, хто зміг прийти в цей день!#пухнастики #olarty #artistolgayatsenko #зорі_та_какао

Опубліковано Olya Yatsenko 6 лютого 2018 р.